JBL Wave 100TWS
DKK 271,00
4.4 (5)
Write a review
JBL Wave 100TWS JBL Deep Bass Sound - Image

JBL Deep Bass Sound

Lyden af din sidste koncert. Lige i øret. Nyd den dybe bas fra 8 mm.-enhederne.

JBL Wave 100TWS 20 timers kombineret afspilning - Image

20 timers kombineret afspilning

Med 5 timer i øretelefonerne og 15 timer i etuiet holder JBL Wave 100TWS trit med din rytme dagen lang.

JBL Wave 100TWS Dobbelt tilslutning - Image

Dobbelt tilslutning

JBL Wave 100TWS parres så snart, du tager dem i øret, uanset hvilket ørestykke du vælger først. De fungerer uafhængigt af hinanden, så du kan spare på batteriet.

Funktioner

JBL Wave 100TWS Håndfri opkald - Image

Håndfri opkald

Opkald og lyd styres nemt fra øretelefonerne - ligesom adgangen til din stemmeassistent.

JBL Wave 100TWS Komfortabel pasform - Image

Komfortabel pasform

JBL Wave 100TWS er ergonomisk udformet og passer skånsomt i dine ører, selv efter mange timers lytteglæde. Ørepropperne i 3 størrelser sikrer en perfekt forsegling for ekstra komfort og klar lyd.

JBL Wave 100TWS Lommevenlig - Image

Lommevenlig

De er med dig overalt. JBL Wave 100TWS er små og lette, også i etuiet, så de passer nemt i din lomme.

Detaljer & Downloads

Item# JBLW100TWSIVR

Beskrivelse

Enkle og smarte - for en sjovere hverdag.

Fremragende lyd, ingen dikkedarer og ingen ledninger? Det er nemt: JBL Wave 100TWS. Disse totalt trådløse hovedtelefoner med JBL Deep Bass Sound sætter kulør på din dag med op til 20 timers spilletid. Fuldstændig frihed fra ledninger giver håndfri opkald og fuld komfort. Du er straks parret og uafhængig takket være den dobbelte tilslutning. Musik, opkald og stemmeassistenten kan styres fra øretelefonerne, så du frit kan følge dit flow. Nyd det hver dag!

Specifikationer

Enheds-størrelser (mm)
8

Lydspecifikationer

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
105.5
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
16
Antal dynamiske enheder pr. øre
1

Mål

Charging Case Weight (oz)
1.3
Earpiece Weight (oz)
0.4
Vægt (g)
36.1
Vægt (g)
10.2

Specifikationer, styring og tilslutning

Bluetooth-profiler
A2DP 1.3, AVRCP 1.6, HFP 1.7
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz – 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4-DQPSK, 8-DPSK
Bluetooth sender-effekt
0 - 10dbm
Bluetooth-version
5.0

Batteri

Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
5

Egenskaber

Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Remote control on ear cups
Ja
Stemmeassistent
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Smart opladningsetui
Ja
Håndfri opkald
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Ægte trådløse
Ja
Trådløse
Ja

Det er der i æsken?

  • 1 x JBL Wave 100TWS hovedtelefoner
  • 1 x opladningsetui
  • 1 x type-C USB-opladningskabel
  • 1 x ørespidser i 2 størrelser
  • 1 x garanti/advarselsark
  • 1 x startguide / sikkerhedsdatablad
Det er der i æsken?

Dokumenter og downloads

Bedømmelser og Q&A

Kunde-anmeldelser

Rated 4 out of 5 by from Nice headphones Overall i like the headphones. Good sound and I love the noise reduction. The only thing is that they are a bit clumsy looking and feeling in my ear holes. And another this is the case. I would have loved if i was able to close a lid in order to keep out dust and dirt. Otherwise i am very happy with them.
Date published: 2022-01-05
Rated 5 out of 5 by from A must buy for any music lover. 👍👍😁 I bought these yesterday for the crazy price of £20 at the 3 shop at Silverburn Glasgow. with some other earbuds over the £200 mark these are almost disposable/losable. I normally use a Naim Muso 1 for listening to music, but after messing about to get a good fit in my large ears, I was rewarded with a sound that can only be described as " stunning " I had them connected to my Microsoft Surface Duo phone with Spotify as the source....over four hours slipped away before I knew. I am going to buy more as Christmas gifts today. Thanks, JBL, as usual quality outs. Eric.
Date published: 2022-10-28
Rated 5 out of 5 by from Brillant Sound Bought as Christmas present for a family member. Would recommend.
Date published: 2021-12-29
Rated 4 out of 5 by from Bedre end forventet Jeg fik af vide af en tæt person som at billigere høretelefoner ikke fungere så godt som dyre 700kr+ så jeg blev meget overrasket da de kom i god behold og rigtig god lyd, ingen grund til at på hørelsen på fuldstyrke mere som jeg gjorde ved mine gamle siden disse har en god høj lyd som passer perfekt. Ville dog ønske der var en slag låg på siden de er faldet ud et par gange.
Date published: 2022-07-05
Rated 1 out of 5 by from Very bad. Very bad. No bass boost. That's not what I expected from this brand. I would not recommend it to anyone. I would ask for my money back.
Date published: 2022-04-09
Rated 4 out of 5 by from Generally good headphones They do not require much installation before they can be used - just turn on bluetooth. They have a good sound even if they do not exclude the noise from the surroundings, however they are a bit heavy to wear in the ears for longer time. The design itself is fine, however. I miss a lid for the cover.
Date published: 2022-01-04
Rated 4 out of 5 by from easy to use but lacking here and there First of all I would like to mention that the sound quality is nice if they are deep enough in your ears. The sound is warm and full. However, if the buds come out of your ear a little then the sound is very shallow. I noticed that I kept pushing it back into my ears all the time to keep that nice and warm sound. But when I swallow I notice that they come out of my ears a little. I really like how they are charged. You charge the dock not the buds. The buds stay in the dock with magnets. Even if you shake it, they don't come loose. That is a very useful feature. There is one thing however that isn't that handy. The dock doesn't have a lid on it. Which makes it that dirt can come into the dock when I have them in my bag or jacket. After a while a would put them in a small bag I think to keep them clean. The casing is really solid as well as the buds and it has a nice feel to it. They are easy to control. Very clear functions on the buds controlling music and having telephone calls.
Date published: 2022-01-06
Rated 3 out of 5 by from Fine sound when used to music Tested this headset, in collaboration with Reviewclub. Fine set, with an easy setup with my tablets on phone. The sound is great when i hear music etc, but when i use them to watch a movies, the sound is so far behind its useless to use them.
Date published: 2022-01-12
Rated 5 out of 5 by from Holdbare høretelefoner Jeg købte dem for et par måneder siden. Der er god lyd, samt nemme at betjene. Derudover er de holdt afsindigt godt. Jeg mistede den ene i aftes i regnvejr. Efter at have fundet dem, virker de upåklageligt. Præcis ligeså godt som før.
Date published: 2022-09-29
Rated 5 out of 5 by from De kan blive ved og ved Jeg købte disse, som supplement til et andet par, de overrasker vildt, på lyd og holdbarhed. Den anden dag, kørte de i 7 timer inden de løb tør for strøm
Date published: 2022-05-17
Rated 5 out of 5 by from Great Sound I’ve had these for testing for 2 weeks now, been using them almost every day. They are great for music, long battery time, great sound and easy to use
Date published: 2022-01-10
Rated 3 out of 5 by from God lyd. Passer perfekt til mine ører. Kun 3 stjerner fordi jeg kan ikke slutte dem til mit TV. I modsætning til alle andre enheder vi har hjemme.
Date published: 2022-07-14
Rated 1 out of 5 by from Pathetic Brought few weeks ago.doesn’t fit to my ear and it’s so big and heavy so outdated.
Date published: 2022-07-01
Rated 5 out of 5 by from De virker som de skal Jeg synes de sidder perfekt i ørene. Rigtig god bass og hurtig forsendelse
Date published: 2022-05-07
Rated 5 out of 5 by from Good product. Good battery. Good sound. Everyone be healthy
Date published: 2022-03-31
  • y_2023, m_2, d_1, h_21
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_20
  • loc_da_DK, sid_wave100tws-, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 86ms
  • reviews, product

Spørgsmål og svar

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 124ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Support