JBL Wave Flex
DKK 599,00
4.1 (13)
Write a review
JBL Wave Flex JBL Deep Bass Sound - Image

JBL Deep Bass Sound

Få mest muligt ud af dine mix med lyd i høj kvalitet fra sikre, pålidelige øretelefoner med 12 mm enheder med JBL Deep Bass-lyd.

JBL Wave Flex Komfortabel pasform - Image

Komfortabel pasform

JBL Wave Flex har et ergonomisk og åbent design, så du let glemmer, du har dem på. Det åbne design giver dig mulighed for at nyde al lyden uden at blokere din ørekanal.

JBL Wave Flex Op til 32 timers (8 timer + 24 timer) batteritid med lynopladning - Image

Op til 32 timers (8 timer + 24 timer) batteritid med lynopladning

Med 8 timers batteritid i øretelefonerne og 24 i etuiet leverer JBL Wave Flex lyd hele dagen. Og når du har brug for mere strøm, kan du hurtig-oplade to ekstra timer på kun 10 minutter.

Funktioner

JBL Wave Flex Vær opmærksom på dine omgivelser - Image

Vær opmærksom på dine omgivelser

Tag rundt overalt, og hør det hele med Smart Ambient-teknologien. Når du har brug for en hurtig snak, kan du med TalkThru straks høre dig selv og dem omkring dig - uden at tage dine øretelefoner ud. Eller brug Ambient Aware til at holde musikken kørende, mens du forbliver opmærksom på dine omgivelser.

JBL Wave Flex Håndfri opkald med VoiceAware - Image

Håndfri opkald med VoiceAware

Når du foretager håndfri stereoopkald på farten, kan du med VoiceAware afbalancere, hvor meget af din egen stemme du hører, mens du taler med andre.

JBL Wave Flex Vand- og støvtæt - Image

Vand- og støvtæt

Fra stranden til cykelstien - de IP54-certificerede øretelefoner og det IPX2-certificerede opladningsetuiet er vand- og støvafvisende til oplevelser hele dagen.

JBL Wave Flex JBL Headphones app-kompatibel - Image

JBL Headphones app-kompatibel

Lyt hele dagen — på din måde. Tilpas din foretrukne lyd med den dedikerede app, og gør JBL Wave Flex til din perfekte lydledsager.

Detaljer & Downloads

Item# JBLWFLEXWHT

Beskrivelse

Dyb bas, højt humør

Tag din lyd med overalt. Med en bas, du kan mærke, op til 32 timers samlet batterilevetid fra et sikkert, komfortabelt åbent design, er de stænk- og støvafvisende JBL Wave Flex designet til din daglige underholdning. Uanset om du udforsker byens gader eller slapper af på stranden, vil dine håndfri stereoopkald altid være krystalklare, mens Smart Ambient-teknologien holder dig opmærksom på dine omgivelser. Og når du får brug for et ekstra boost, kan du hurtig-oplade to timers ekstra strøm på bare 10 minutter.

Specifikationer

Enheds-størrelser (mm)
12

Lydspecifikationer

Enheds-følsomhed ved 1kHz/1mW (dB)
105
Dynamisk frekvensområde (Hz)
20 Hz – 20 kHz
Impedans (ohm)
16

Mål

Charging Case Weight (oz)
1.2
Earpiece Weight (oz)
0.3
Vægt (g)
35.1
Vægt (g)
7.6

Specifikationer, styring og tilslutning

Bluetooth-profiler
A2DP V1.3, AVRCP V1.6, HFP V1.7
Bluetooth-frekvens
2.4 GHz - 2.4835 GHz
Bluetooth sender-modulation
GFSK, π/4 DQPSK, 8DPSK
Bluetooth sender-effekt
<13 dBm
Bluetooth-version
5.2

Batteri

Ladetid (timer fra helt afladet)
2
Maksimal spilletid (timer)
8

Egenskaber

Bluetooth
Ja
Charging cable
Ja
Lader lyd fra omgivelserne passere
Ja
Indbygget mikrofon
Ja
Smart opladningsetui
Ja
Håndfri opkald
Ja
Genopladeligt batteri
Ja
Lynopladning (5 min. = 1 t spilletid)
Ja
Ægte trådløse
Ja

Det er der i æsken?

  • 1 x JBL Wave Flex-øretelefoner
  • 1 x opladningsetui
  • 1 x type-C USB-opladningskabel
  • 1 x garanti/advarselsark
  • 1 x startguide/sikkerhedsdatablad
Det er der i æsken?

Dokumenter og downloads

Bedømmelser og Q&A

Kunde-anmeldelser

Rated 3 out of 5 by from Glimrende i sofaen Jeg har testet disse inear i 3 uger. Jeg cykler dagligt med dem. Her har wave Flex ikke været optimalt for mig. De sidder ikke godt nok fast i øret, og sammen med cykelhjelmens remme er de røget ud mange gange. Det er blevet løst med at trække halsedissen op over ørerne. Det har samtidig også betydet at Wave Flex ikke fanger så meget vind der ellers forstyrer lydbilledet meget. Hjemme i sofaen har jeg været godt tilfreds med modellen. Fin lyd, og fantastisk batterilevetid. Så kan anbefale dem til brug i hjemmet.
Date published: 2022-11-25
Rated 5 out of 5 by from Everything as it should be and even better At first it was a switch from normal headphones to the JBL Wave Flex in-ear Bluetooth headphones for me, because I'm not used to such large in-ear plugs and I react a bit sensitively. However, the feeling in the ear subsided quite quickly and so far I have had no problems. After I installed the JBL Headphone app on my smartphone and made the sound settings I wanted, the listening pleasure started. I am positively surprised how well they work even when used daily outside of the apartment. They don't slip out of your ears and the battery really lasts a very long time. It's very easy to use and when you've been listening to music for long enough, you simply put it back in the charging case and it'll be back charged after a short while. TOP, A satisfied JBL Wave Flex in-ear Bluetooth headphone owner.
Date published: 2022-12-07
Rated 3 out of 5 by from Lækre touch funktioner Jeg har haft disse høretelefoner i lidt over en måned. De er virkelig brugervenlige og har super gode touch funktioner, der gør det nemt at styrer din musik, opkald mv. uden at skulle finde telefonen frem. Lydkvaliteten er god, men ikke super, dog over hvad man kan forvente i dette prisleje synes jeg. De sidder ok i ørerne, men jeg er vandt til soft ends, der sidder noget bedre fast i mine ører. Alt i alt et godt produkt til prisen.
Date published: 2022-12-08
Rated 2 out of 5 by from Er ikke imponeret Har brugt dem i en måneds tid og jeg er ikke imponeret. Der følger ingen "puder" med til høretelefonerne så man kan ikke gøre noget for justere hårdheden. Da det netop bare er hård plastik de er lavet af, synes jeg ikke de er rare at gå med i længere tid. Der er heller ikke noice cancellation i. Vil betegne dem som low budget og i den klasse er der masser af konkurrenter der kan levere det samme til den halve pris.
Date published: 2022-12-04
Rated 5 out of 5 by from Good sound The JBL wave flex headphones come with a charging box, USB cable and instructions. You can easily download the free app to personalise the settings or pair the headphones directly via Bluetooth. Pairing is easy and straightforward. Controlling the headphones directly via the earpieces works flawlessly - you do have to take care, however, that you don't accidentally changes settings if you touch them. The sound is excellent for both music and audiobooks. Here, too, you can customise the sound via the app. The battery performance is excellent. They are fully charged after 2 hours and easily last the claimed 20 hours. Although you can't attach different-sized silicone earplugs, the earphones remain in place well in your ears. Even when doing sport, I had no problems with them falling out. The Bluetooth connection works well at distance, allowing plenty of mobility. I highly recommend the headphones.
Date published: 2022-11-23
Rated 5 out of 5 by from Sidder godt og god lyd. I samarbejde med Review club, har jeg fået lov til at prøve disse lækre earbuds. De er flotte i designet og har rigtig mange gode features. De er nemme at forbinde første gang og de forbinder automatisk efterfølgende, så snart man tager dem ud af æsken. Jeg har oplevet problemer med andre der ryger ud af ørerne, når man bevæger sig, men det problem findes ikke med JBL wave Flex.
Date published: 2022-11-29
Rated 4 out of 5 by from Gode høretelefoner meg god bas Jeg har testet denne JBL Wave Flex i en god måned nu og er overresket over hvor godt de sidder i ørene, selv om de ikke er helt in ear. Kvaliteten af lyden er tilfredsstillende, de har en god instilling af forskellige bas indstillinger. Awarness er ikke af den bedste slags i disse høretelefoner. Men lyd kvaliteten vinder over awarness, så for pengene er det et godt køb.
Date published: 2022-11-28
Rated 4 out of 5 by from Nice earplugs Disappointing… sound was quite good, as well as the battery capacity. While using the app you also have the option to adjust them by the equalizer as needed. One thing that needs to be optimized is the material. The buds feel uncomfortable while wearing them. They did not fit right and makes the ear hurt after a while of wearing them. Silicone would be a better solution.
Date published: 2022-12-16
Rated 5 out of 5 by from Absolutely great! I was selected to test these great headphones from JBL. They have a great sound and a great price as well. Furthermore it‘s absolutely easy to use them and the many functions like speaking and listening to music. The Bluetooth Connection was always perfect and the battery capacity is really impressing. It lasts more than 30 hours!
Date published: 2022-11-23
Rated 5 out of 5 by from Perfect sound and fit I'm very pleased with these headphones. They are easy to connect, have a very good sound and are easy to connect to any device. They give you a speech signal onto your ear when status is changing what is very useful. The sound is very clear and the bass is excellent. I don't want another pair of headphones now, I love them.
Date published: 2022-11-24
Rated 4 out of 5 by from Fantastisk lyd Lyden er fantastisk. Emballagen er smart og enkel. De holder virkelig godt strøm. Lader let. Connecter nemt til min telefon. Utrolig gode - eneste ulempe er, at de tager al lyd omkring en ind, hvis man taler i telefon så den i den anden ende får meget støj på linjen.
Date published: 2022-12-04
Rated 4 out of 5 by from God lyd, men lidt hårde for øre Jeg er glad for produktet. Der er god lyd, og de holder godt strøm. Æsken er praktisk og nem at åbne og nem at få høretelefonerne op af. Eneste minus er, at jeg godt kan blive lidt øm i ørerne af at have dem i i længere tid.
Date published: 2022-11-24
Rated 4 out of 5 by from God lyd Rigtig god lyd og så er de nemme at bruge. De fylder ikke meget. Børnene har dog lidt svært ved at få dem til at passe i deres ører, men så kan vi voksne have dme i fred.
Date published: 2022-11-23
Rated 5 out of 5 by from Genial lyd! Jeg har i en månede haft disse fantastiske Ear pods.. og jeg elsker dem! Lyden er fantastisk! De bliver siddende! Og holder batteri i op til 8 timer!!
Date published: 2022-12-15
Rated 5 out of 5 by from God lyd Jeg tester disse via reviewclub og er meget overrasket over produkt.. Rigtig god lyd. Lang batteritid
Date published: 2022-12-13
Rated 5 out of 5 by from Jeg tester disse via reviewclub Er overrasket over, hvor god lyd og batteritid de har.
Date published: 2022-12-03
Rated 5 out of 5 by from Wauw god lyd Jeg tester disse via reviewclub. De er gode, sidder godt i ørerne og lyden er super.
Date published: 2022-11-26
  • y_2023, m_2, d_5, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.34
  • cp_2, bvpage2n
  • co_hasreviews, tv_0, tr_22
  • loc_da_DK, sid_wave-flex, prod, sort_[SortEntry(order=RELEVANCE, direction=DESCENDING)]
  • clientName_jbl
  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getReviews, 4ms
  • reviews, product

Spørgsmål og svar

  • bvseo_sdk, dw_cartridge, 18.2.0, p_sdk_3.2.0
  • CLOUD, getContent, 5ms
  • questions, product
  • bvseo-msg: Unsuccessful GET. status = 'ERROR', msg = 'Not Found.';

Support