HARMAN-DATABESKYTTELSESERKLÆRING

Ikrafttrædelsesdato: 1. maj 2018

Denne databeskyttelseserklæring beskriver, hvordan vi bruger og videregiver de oplysninger, som vi indsamler fra dig, når du besøger vores websted, produkter, applikationer eller tjenester, der henviser til denne databeskyttelseserklæring (samlet benævnt "tjenesterne"). Vores tjenester er meget forskellige, så nogle gange kan yderligere politikker finde anvendelse. Disse yderligere politikker vil være tilgængelige med de relevante tjenester, og de pågældende yderligere politikker bliver en del af din aftale med os, hvis du bruger de pågældende tjenester.

Med henblik på gældende EU-databeskyttelseslovgivning og medmindre andet er angivet, er Harman den dataansvarlige og er ansvarlig for indsamlingen og brugen af dine personoplysninger.

Denne databeskyttelseserklæring indgår i vores brugsbetingelser på https://www.harman.com/terms-use. Læs venligst begge dokumenter omhyggeligt, da de indeholder vigtige oplysninger om din brug af tjenesterne. Hvis du ikke forstår vores databeskyttelseserklæring eller vores brugsbetingelser, bedes du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger.

VIGTIGE DEFINITIONER

"Aggregerede oplysninger" er oplysninger, der er blevet kombineret med oplysninger om andre brugere og analyseret eller evalueret som helhed, således at ingen bestemt enkeltperson med rimelighed kan identificeres. For eksempel kan aggregerede oplysninger indeholde en erklæring, der siger "50 % af vores brugere har brugt mobilappen i den sidste måned".

"Cookies" er tekstfiler, som regel små i størrelse, der placeres på din computer af en websideserver. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller levere vira til din computer. Cookies tildeles unikt til dig, og kan kun læses af en webserver på det domæne, der udstedte cookien til dig.

"Personoplysninger" er alle oplysninger, der kan bruges til at identificere dig, enten alene eller i kombination med andre oplysninger. Personoplysninger omfatter ikke aggregerede oplysninger eller andre anonymiserede oplysninger (herunder metadata) indsamlet af Harman, der ikke kan bruges til at identificere dig, selvom sådanne oplysninger er udledt af dine personoplysninger.

"Brugsoplysninger" er oplysninger om, hvordan du bruger tjenesterne, f.eks. din browsertype, domæner, sidevisninger, varighed og oplysninger om den enhed, som du bruger til at få adgang til tjenesterne.

"Web-beacons" (også kendt som "klare GIF'er" og "pixel-tags") er små stykker kode, der er indlejret i websider eller e-mails, der bruges til at overvåge en webstedsbruger eller modtager af en e-mail.

INDSAMLING OG BRUG AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi indsamler personoplysninger, når vi leverer vores produkter, udfører markedsføringsaktiviteter, indsamler feedback, yder kundesupport, opfylder produktordrer og udfører vores forretningsaktiviteter. Personoplysningerne, som vi indsamler, varierer afhængigt af, om du bruger vores websteder, produkter eller andre tjenester.

Af de oplysninger, du giver os under tilmelding, eller når du opretter din konto eller profil, kan de oplysninger, vi indsamler, omfatte dit navn, e-mailadresse, telefonnummer, køn, fødselsdato, land, hvor du bor, og andre oplysninger, der kan hjælpe os med at forbedre vores levering af tjenesterne til dig.

Vi kan også indsamle oplysninger fra din brug af vores tjeneste, såsom hvordan du bruger en bestemt tjeneste. Disse oplysninger omfatter:

  • Enhedsspecifikke oplysninger. Vi indsamler enhedsspecifikke oplysninger (såsom din hardwaremodel, version af dit operativsystem, unikke enhedsidentifikatorer og oplysninger om mobilnetværk).
  • Loginoplysninger. Når du bruger vores tjenester, indsamler og opbevarer vi automatisk visse oplysninger i serverlogfiler, såsom brugsoplysninger, brugsdetaljer og enhedshændelsesoplysninger (f.eks. nedbrud, systemaktivitet, hardwareindstillinger, browsertype, browsersprog, dato og klokkeslæt for din anmodning og henvisende webadresse.)
  • Placeringsoplysninger. Vi kan indsamle og behandle oplysninger om din faktiske placering. Vi bruger forskellige teknologier til at bestemme placering, herunder IP-adresse, GPS og andre sensorer. Hvis vores tjeneste f.eks. tilbyder kørselsvejledning, trafikrapportering, anbefaling af virksomheder nær din placering og lignende tjenester, kan vi muligvis indsamle din enheds geografiske oplysninger i realtid eller kompilerede geografiske oplysninger for at kunne levere sådanne tjenester til dig.
  • Unikke applikationsnumre. Visse tjenester omfatter et unikt applikationsnummer. Dette nummer og oplysninger om din installation (for eksempel type operativsystem og applikationsversionsnummer) kan sendes til os på tidspunktet for installation eller opdatering.
  • Oplysninger, som vi indsamler, når du er logget ind på vores tjenester, kan knyttes til din konto. Når oplysninger knyttes til din konto, behandler vi dem som personoplysninger.

Ud over ovenstående formål kan vi også bruge dine personoplysninger til at:

  • Kommunikere med dig. Til at fremskaffe dit navn med henblik på at kommunikere med dig og identificere dig som en bruger af webstedet eller produktet..
  • Bekræfte din identitet. Vi kan bruge dine personoplysninger til at bekræfte, hvem du er. Vi kan for eksempel bekræfte, om du er over 18 år, eller at du har indhentet din forælders eller værges tilladelse til at bruge webstedet eller produktet.
  • Sende dig markedsføringsmaterialer. Vi kan sende dig markedsføringsmaterialer, såsom salgsfremmende e-mails eller kataloger, for at holde dig orienteret om vores kommende produktudgivelser. Du skal som regel tilvælge modtagelse af vores markedsføringsmaterialer, og du kan fravælge modtagelse af dem til enhver tid. For flere oplysninger om, hvordan du fravælger, bedes du se DINE VALGMULIGHEDER nedenfor.
  • Svare på dine spørgsmål og efterkomme dine anmodninger. Vi kan sende dig meddelelser efter din anmodning herom eller på anden måde med dit samtykke.
  • Yde support og modtage feedback. Vi kan anmode om personoplysninger for at yde support til dig. Vi kan også indsamle personoplysninger, der er forbundet med din feedback.
  • Behandle dine transaktioner. Vi kan bruge dine personoplysninger, som du giver os i forbindelse med et køb, for at bekræfte din brug af et gyldigt kreditkort (eller andre godkendte betalingsmetoder), behandle din betaling via et kreditkort (eller andre godkendte betalingsmetoder), og sende dig produkterne.

Vi indsamler også ikke-beskrivende, ikke-identificérbare statistiske oplysninger om, hvor mange besøgende der bruger vores tjenester, hvordan vores brugere anvender tjenesterne, hvordan vores brugere får adgang til bestemt indhold, der er tilgængeligt på vores tjenester, hvor længe vores brugere får adgang til bestemt indhold, hvilket indhold vores brugere får adgang til, og vores brugeres præferencer eller indstillinger for bestemte tjenester. Vi anvender disse aggregerede oplysninger til statistisk analyse af, hvordan brugerne gør brug af tjenesterne, så vi bedre kan forbedre vores tjenester.

DATAINDSAMLINGSTEKNOLOGIER

Vi bruger cookies, web-beacons og andre dataindsamlingsteknologier (samlet benævnt "dataindsamlingsteknologier") for at give dig en bedre oplevelse, når du bruger tjenesterne. Dataindsamlingsteknologier hjælper dig med at logge ind på tjenesterne, huske dine indstillinger og præferencer, og hjælper os med at holde dine oplysninger sikre, og giver vores partnere mulighed for at vise annoncer for vores produkter og tjenester, herunder dem, der er målrettet dine interesser. Skønt datasamlingsteknologierne, som vi bruger, kan ændre sig fra tid til anden, hører de generelt ind under følgende kategorier:

  • Godkendelse. Vi bruger cookies til at bekræfte din konto og fastslå, hvornår du er logget ind, så vi kan gøre det nemmere for dig at få adgang til tjenesterne og vise dig de relevante oplevelser og funktioner.
  • Sikkerhed og produktintegritet. Vi bruger cookies til at hjælpe os med at holde din konto og dine oplysninger sikre. Vi bruger også cookies til at bekæmpe aktivitet, der overtræder vores politikker eller på anden måde forringer vores evne til at levere vores tjenester.
  • Annoncering, indsigt og måling. Vi bruger cookies til at hjælpe os med at vise annoncer for virksomheder og andre organisationer til personer, der kan være interesserede i de produkter, tjenester eller sager, som de markedsfører. Vi bruger også cookies til at måle effektiviteten af ​​annoncekampagner for virksomheder, der bruger tjenesterne. Cookies hjælper os med at vise og måle annoncer på tværs af forskellige browsere og enheder, der bruges af den samme person.
  • Webstedets funktioner og tjenester. Vi bruger cookies til at muliggøre den funktionalitet, der hjælper os med at levere tjenesterne og give dig den bedste oplevelse, herunder hjælpe med at levere indhold til dig, der er relevant for din lokalitet.
  • Analyse og forskning: Vi bruger cookies til bedre at forstå, hvordan folk bruger webstedet, således at vi kan forbedre tjenesterne. For eksempel samarbejder vi med Google Analytics, som bruger cookies til at spore dine interaktioner med vores tjenester. Google indsamler derefter de pågældende oplysninger og rapporterer dem til os uden at identificere individuelle brugere. Disse oplysninger hjælper os med at forbedre vores tjenester, så vi bedre kan betjene brugere som dig. Hvis du ønsker at få mere at vide om Google Analytics, så besøg https://support.google.com/analytics.

Selv om de fleste browsere og enheder som standard accepterer cookies og andre dataindsamlingsteknologier, giver deres indstillinger dig som regel mulighed for at slette eller afvise cookies. Hvis du deaktiverer cookies, vil nogle af funktionerne på vores tjenester muligvis ikke være tilgængelige eller fungere korrekt.

Interessebaseret annoncering: Vi kan bruge leverandører til at vise annoncer på vores vegne på tværs af internettet. Disse annonceringsleverandører kan indsamle (ved brug af dataindsamlingsteknologier) ikke-identificérbare oplysninger om dine besøg på og interaktioner med vores tjenester. Derudover kan vores leverandører også bruge oplysningerne om dine besøg på andre websteder til at målrette annoncer for produkter og tjenester, der er tilgængelige fra os. Hvis du vil have flere oplysninger om denne praksis, bedes du besøge Network Advertising Initiative (NAI) på http://optout.networkadvertising.org/#!/.

Bemærk venligst: Nogle webbrowsere indeholder en "Do Not Track"-funktion (DNT), der signalerer til de websteder, som du besøger, at du ikke vil have din onlineaktivitet sporet. Mange websteder og applikationer, herunder vores tjenester, reagerer for øjeblikket ikke på webbrowseres DNT-signaler, fordi sådanne signaler endnu ikke er ensartede. Hvis du ønsker at vide mere om DNT-signaler, så bedes du besøge http://allaboutdnt.com.

DELING AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Fordi vi ved, at dine personoplysninger er vigtige for dig, kan vi dele dine oplysninger af de(n) årsag(er), der oplyses til dig på det tidspunkt, hvor vi indsamler dem, med dit samtykke, samt på følgende måder:

  • Ifølge dine anvisninger. Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, hvis og når du beder os om at gøre det. For eksempel kan du bede os om at dele dine personoplysninger, når du ønsker at interagere med andre brugere eller slå visse oplysninger op på sociale medier.
  • Med vores leverandører. Vi kan dele dine personoplysninger med vores leverandører, hvis det er nødvendigt for at give dem mulighed for at levere tjenester til os. Leverandører er tredjeparter (andre virksomheder og enkeltpersoner), der understøtter driften og vedligeholdelsen af ​​vores tjenester.
  • Med vores partnere. Vi kan give visse tredjeparter, såsom bilproducenter eller producenter af elektroniske forbrugerenheder, tilladelse til at integrere komponenter fra vores tjenester i deres egne enheder og software. Disse tredjeparter bruger vores platform til at få adgang til dine oplysninger for at formidle vores tjenester på deres enhed eller software. De kan vælge at indsamle eller bruge dine oplysninger ved hjælp af vores platform uden vores viden. Disse tredjeparter er eneansvarlige for deres egne databeskyttelsespolitikker og -praksisser. Derudover kan vi indsamle oplysninger om disse tredjepartsenheder eller -software, som du bruger, for at hjælpe os med at levere kernefunktioner i vores tjenester.
  • Med vores fællesejede enheder. Vi kan dele dine personoplysninger med andre virksomheder, der er under Harmans fælles ejerskab og kontrol, som kan omfatte vores datterselskaber, moderselskab eller eventuelle andre datterselskaber, der ejes af vores moderselskab. Vi gør dette for at give dig bedre service og forbedre din oplevelse.
  • Til juridiske formål. Vi kan dele dine personoplysninger, i det omfang det rimeligvis er nødvendigt for at overholde loven eller en retsproces (herunder en retskendelse, påbud fra en offentlig myndighed eller en stævning), for at påvise, forhindre eller på anden måde håndtere svig, sikkerhedsmæssige eller tekniske problemer, for at håndhæve denne databeskyttelseserklæring og/eller brugsvilkårene, og for at beskytte Harman, vores brugere og/eller offentlighedens rettigheder, ejendom eller sikkerhed.
  • Under en virksomhedstransaktion. Hvis Harman er involveret i en fusion, overtagelse, finansiering eller salg af forretning eller aktiver, kan oplysninger indsamlet fra og om brugere overføres til en eller flere tredjeparter, der er involveret i en sådan transaktion, og ved en sådan overførsel kan den relevante tredjeparts databeskyttelsespolitik eller -politikker regulere yderligere brug af oplysningerne.

DINE VALGMULIGHEDER

Dine præferencer med hensyn til, hvordan vi bruger dine oplysninger, er vigtige for os, og når det er muligt, søger vi at overholde dem. Vi tilbyder følgende valgmuligheder, som du kan udøve med hensyn til dine personoplysninger.

  • Få adgang til, ændre eller slette dine personoplysninger. Du kan til enhver tid kontakte os for at anmode om at få adgang til, ændre eller slette de personoplysninger, som vi besidder om dig. Se venligst afsnittet "Kontakt os" nedenfor.
  • Fravælge markedsføringsmeddelelser. Du kan fravælge markedsføringsmeddelelser ved at angive din præference, når du tilmelder dig vores tjenester. Du kan også kontakte os for at fravælge vores markedsføringsmeddelelser.
  • Administration af cookies og andre dataindsamlingsteknologier. Du har en række muligheder for at kontrollere eller begrænse, hvordan vi og vores leverandører bruger cookies og andre dataindsamlingsteknologier, herunder til annoncering:
  • For at forhindre, at placeringsoplysninger bliver indsamlet af os til enhver tid, kan du deaktivere din enheds placeringssporingsfunktionalitet.
  • For at forhindre, at dine oplysninger bliver brugt af Google Analytics, kan du installere Googles browsertilføjelse til fravalg.
  • For at fravælge interessebaseret annoncering kan du besøge http://optout.networkadvertising.org/#!/ og følge NAI's instruktioner på skærmen. Bemærk, at hvis du fravælger via NAI, vil du stadig modtage annoncering, men annonceringen vil ikke være skræddersyet til dine interesser. Hertil kommer, at hvis du fravælger via NAI, og senere sletter dine cookies, bruger en anden browser eller køber en ny enhed, bliver du nødt til at fravælge interessebaseret annoncering igen.
  • For at fravælge annoncer på Facebook eller Google, der er målrettet mod dine interesser, skal du bruge dine Facebook- eller Google Ads-indstillinger.
  • Kontroller din mobilenhed for indstillinger, der styrer annoncer baseret på dine interaktioner med applikationerne på din enhed. For eksempel kan du på din iOS-enhed aktivere indstillingen "Begræns annoncesporing", og på din Android-enhed aktivere indstillingen "Fravælg annoncetilpasning".

BESKYTTELSE AF DINE PERSONOPLYSNINGER

Vi bruger rimelige organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger, der er beregnet til at bevare sikkerheden af dine personoplysninger, herunder uden begrænsning krypteringsteknologier og godkendelsesværktøjer. Bemærk dog, at ingen oplysninger, der sendes over internettet, er 100 % sikre, og eventuelle oplysninger, der videregives online, kan potentielt indsamles og bruges af andre parter end den påtænkte modtager. Som følge heraf kan vi ikke, selv om vi bestræber os på at beskytte dine oplysninger, garantere sikkerheden af eventuelle oplysninger, som du sender til eller fra vores tjenester.

OVERFØRSEL AF DINE PERSONOPLYSNINGER PÅ TVÆRS AF LANDEGRÆNSER

Vi administrerer vores tjenester gennem vores teams rundt omkring i verden, herunder vores teams i USA, Indien og den Europæiske Union. Vi anerkender, at databeskyttelseslovgivningen kan være forskellig fra land til land og muligvis ikke yder det samme niveau af beskyttelse. Hvis du besøger vores tjenester eller kontakter os fra et land uden for USA, bedes du være opmærksom på, at (i) eventuelle oplysninger, som du tilvejebringer for os, eller som vi automatisk indsamler, kan overføres til USA og andre lande, hvor vores teams er beliggende, og (ii) ved at bruge vores tjenester eller indsende oplysninger, giver du udtrykkeligt tilladelse til overførsel og efterfølgende behandling af oplysningerne i USA og andre lande, hvor vores teams er beliggende i overensstemmelse med denne databeskyttelseserklæring. Hvis du har spørgsmål til vores politikker for overførsel af dine personoplysninger, bedes du kontakte os som angivet nedenfor.

BESKYTTELSE AF BØRNS PERSONOPLYSNINGER

Vi respekterer børns personoplysninger. Vores tjenester er ikke beregnet til et publikum, der er yngre end 16 år, og vi indsamler ikke bevidst personoplysninger fra børn under 16 år. Du bedes kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor, hvis du mener, at vi muligvis har indsamlet oplysninger fra dit barn, og vi vil bestræbe os på at slette dem.

DINE CALIFORNISKE DATABESKYTTELSESRETTIGHEDER

I henhold til lovgivningen i Californien kan beboere i Californien anmode os om oplysninger med hensyn til, hvorvidt vi har videregivet personoplysninger til eventuelle tredjeparter til tredjeparternes direkte markedsføringsformål. Vi vil ikke sælge eller dele dine personoplysninger med tredjepartsvirksomheder til deres direkte markedsføringsformål uden dit samtykke. Beboere i Californien, som ønsker at anmode om yderligere oplysninger om vores overholdelse af denne lovgivning, eller som har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores databeskyttelsespraksisser og -politikker, er velkomne til at kontakte os ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

TREDJEPARTSLINKS OG -TJENESTER

Vi tilbyder links til tredjepartswebsteder, der drives af organisationer, der ikke er tilknyttet Harman. Vi videregiver ikke dine personoplysninger til organisationer, der driver sådanne tilknyttede tredjepartswebsteder. Vi hverken gennemgår eller godkender, og er ikke ansvarlige for, disse organisationers databeskyttelsespraksisser. Vi opfordrer dig til at læse databeskyttelseserklæringerne for hvert websted, som du besøger. Denne databeskyttelseserklæring gælder udelukkende for oplysninger indsamlet af Harman gennem tjenesterne.

Ve Interactive Benelux
Vi bruger tjenesterne  fra Ve Interactive Benelux (Postjesweg 1, 1057DT, Amsterdam). Ved at levere sine tjenester samler Ve personlige data fra brugere, der besøger vores hjemmesider. Til dette formål bruger Ve cookies og andre lignende teknologier. Detaljeret information om teknologierne Ve bruger er tilgængelig i Ve's cookie politik.
En liste over de formål, som Ve indsamler personlige data for, er tilgængelig i VEs privatlivspolitik.
Gennem brug af cookies samler VE personoplysninger fra brugere, især kontaktoplysninger og adfærdsmæssige data.
VE bruger disse personlige oplysninger til at forudsige brugernes personlige præferencer og til at tilpasse brugerens weboplevelse, f.eks. ved at vise personlige tilbud, når de besøger kundes hjemmeside eller på samme måde tilpasser kundes hjemmeside til brugeren og viser personlige annoncer, når de besøger kundes hjemmeside eller tredjeparts hjemmesider .
VE og vi er solidarisk ansvarlige for indsamling af personoplysninger i henhold til Art. 26 GDPR. Nærmere oplysninger findes i VEs privatlivspolitik.

Slutbrugere kan forhindre behandling af deres personlige data af VE på forskellige måder. De tilgængelige muligheder for at forhindre databehandling er indeholdt i VEs privatlivspolitik, blandt andet ved at trykke på opt-out-knappen på https://www.ve.com/privacy-policy#opting-out

ÆNDRINGER TIL DATABESKYTTELSESERKLÆRINGEN

Fra tid til anden kan vi ændre denne databeskyttelseserklæring for at imødekomme ny teknologi, branchepraksisser, forskriftsmæssige krav, eller til andre formål. Hvis vi foretager væsentlige ændringer af denne databeskyttelseserklæring, der vil påvirke din fortsatte brug af tjenesterne, vil vi gøre rimelige bestræbelser på at underrette dig om sådanne ændringer (herunder via e-mail, push-notifikation og/eller ved at sende en meddelelse direkte til din konto), og kan også bede dig om at give bekræftende samtykke til ændringerne på tidspunktet for din næste login på tjenesterne. Ved at fortsætte med at bruge tjenesterne efter en sådan meddelelse og/eller samtykke, accepterer du at være bundet af den ændrede databeskyttelseserklæring. Hvis du ikke accepterer vores ændringer til databeskyttelseserklæringen, vil dit eneste og eksklusive retsmiddel være at ophøre med at bruge ​​tjenesterne.

SPØRGSMÅL OG FEEDBACK

Vi tager gerne imod dine spørgsmål og kommentarer om denne databeskyttelseserklæring eller vores databeskyttelsespraksisser. Du kan også kontakte os for at udøve dine databeskyttelsesrettigheder i henhold gældende lovgivning. Du kan kontakte os som følger:

ELEKTRONISK

SKRIFTLIGT
Harman International Industries, Incorporated

400 Atlantic Street, 15th Floor

Stamford, CT 06901, USA

+1 203 328-3500

Brugsbetingelser

Du bedes også besøge vores Brugsbetingelser, som indeholder andre vilkår, der regulerer din brug af tjenesterne. 
Email os på privacy@harman.com